Varaus ja majoitusehdot

Kohteidemme varaus ja majoitusehdot

Suosittelemme tutustumaan varausehtoihin ennen majoittumista, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältyttäisiin ja lomanne sujuisi mukavasti. Mikäli teillä ilmenee kysyttävää, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Vuokrauksen tekeminen ja maksu
Vuokrakohde
Avaimen luovutus
Liinavaatteet ja pyyhkeet
Siivous
Huonekalut
Henkilömäärä
Korvausvelvollisuus
Lemmikkieläimet ja tupakointi
Varauksen peruuttaminen
Loma-asunnon vuokraus eteenpäin
Sovellettava laki ja riitojen oikeuspaikka
Majoituspaikalla oikeus peruuttaa varaus
Huomautus
Vuokrauksen tekeminen ja maksu

Varaaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan loma-asunnon varaus- ja majoitusehdot varauksen yhteydessä. Varauksen voi tehdä netissä, puhelimella tai sähköpostilla, jolloin vahvistus varauksesta lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Varaajalla tulee olla voimassa oleva vastuuvakuutus.

Loma-asunto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 11.00 saakka. Mikäli siivousliike ei pääse aloittamaan huoneistossa siivousta asiakkaan laiminlyödessä uloskirjautumisaikaa veloitamme 45,00e jokaiselta alkavalta tunnilta.

Asiakkaan tulee maksaa varauksen yhteydessä tilaamansa majoitus ja lisäpalvelut. kohteen vuokrahinnasta joko verkkopankilla, luottokortilla tai tilisiirrolla. Ellei asiakkaan kanssa toisin sovita. Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, majoituspaikka voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta. Jääneiden tavaroiden lähetys 35,00e + lähetyskulut.

Vuokrakohde

Vuokraan sisältyy varatun lomakohteen käyttöoikeus varatulle ajalle. Normaalit energiakulut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät hintaan. Polttopuut sisältyvät vuokraan. Astianpesuaineet sekä wc- (2rll/wc) ja talouspaperit 1rll/keittiö) sisältyvät vuokrahintaan.

Avaimen luovutus

Varausvahvistuksen jälkeen asiakas saa sähköpostilla tarkemmat ohjeet avaimen luovutukseen. Avainten nouto tapahtuu osoitteessa Keskuskuja 5, 99130 Sirkka.

Liinavaatteet ja pyyhkeet

Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan, ellei lomakohteen kuvauksessa toisin mainita. Asiakkaan on käytettävä lakanoita. Liinavaatteet ja pyyhkeet voi tilata varauksen yhteydessä (sisältäen aluslakanan, pussilakanan, tyynyliinan, käsipyyhe, kylpypyyhe). Myöhemmin tilatut liinavaatteet ja pyyhkeet tulee tilata ennen majoittumista klo 12.00 mennessä saapumispäivänä. Mikäli liinavaatteet ja pyyhkeet joudutaan kuljettamaan huoneistoon jälkikäteen perimme 25,00 euron (sis alv) lisämaksun. Lomakohteen siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse, mikäli asiakas ei ole tilannut päiväkohtaista siivousta.

Siivous

Mikäli siivousta ei ole tilattu tulee asiakkaan hoitaa siivous nettisivuilta löytyvien siivousohjeiden mukaisesti. Mikäli varauksen yhteydessä ei ole tilattu siivousta ja siivous halutaan kuitenkin tilata, on tilaus tehtävä 2 vrk ennen vuokrauksen alkua. Mikäli siivousta ei ole tilattu ja kohdetta ei ole siivottu ohjeiden mukaisesti ja on jätetty siivoamatta kokonaan tai jopa osittain, veloitetaan siivouksen koko maksu jälkikäteen kaksinkertaisena. Siivouksen hoitaa kohteissa siivousalan ammattilaiset, joten laatu on oltava myös sen mukaista asiakkaan itse siivotessa.

Huonekalut

Huonekalujen siirtely kohteissa on kiellettyä. Mikäli huonekaluja on siirrelty (esim. Ruokapöytä kannettu toiseen paikkaan tai sohva käännetty toisinpäin) on asiakas korvausvelvollinen siirrosta aiheutuneista kuluista 45e (sis alv)/alkavalta tunnilta.

Henkilömäärä

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu. Loma-asunnon maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä, mikäli ei ole toisin sovittu. Teltan, asuntoauton, asuntovaunun tai vuokrattavien palveluiden (esim.kylpypalju) käyttö loma-asunnon tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Korvausvelvollisuus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot. Asiakkaiden tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä luottokorttitietonsa vahinkovakuuden tai muiden mahdollisten vierailusta aiheutuneiden lisäkulujen kattamiseksi, mikäli majoituspaikka näin vaatii. Aiheuttamat vahingot tulee ilmoittaa sähköpostilla kirjallisesti info@leviroyal.com. Aiheutuneista vahingoista tehdään kustannusarvio kirjallisesti ja veloitus asiakkaan luottokortilta. Mikäli luottokortti ei toimi, lähetetään asiakkaalle lasku.

Mikäli varaaja kadottaa, hukkaa tai ei palauta avaimia/avaimen vastaa hän kaikista uudelleen sarjoittamisen kuluista ja aiheutuneesta työstä. Aiheettomasta palohälytyksen ja muista hälytyksen kuluista vastaa vuokralainen.

Lemmikkieläimet ja tupakointi

Lemmikkieläimet ja tupakointi kohteessa on kielletty. Lemmikkieläimet ovat sallittuja, mikäli asiasta on erikseen sovittu. Mikäli huoneistossa on tupakoitu tai pidetty lemmikkieläimiä ilman lupaa, on asiakas velvollinen korvaamaan siivouksesta aiheutuneet lisäkustannukset. Minimissään 500 euroa.

Varauksen peruuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti, sähköpostilla osoitteeseen info@leviroyal.com. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut majoituspaikalle. Toimistoajan ulkopuolella ilmoitettu peruutus katsotaan tapahtuneeksi seuraavana toimistopäivänä. Peruutuksesta peritään asiakkaalta kuitenkin aina varauksen kokonaishinta. Lisäpalveluita ei peritä. Jos lomakohdetta ei oteta vastaan tai se otetaan vastaan myöhästyneenä, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran palautukseen. Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen. Mikäli asiakas ei saavu majoituskohteeseen varauspäivänä klo 00.00 mennessä, eikä ole ilmoittanut, että saapuisi myöhemmin, perutaan varaus automaattisesti.

Loma-asunnon vuokraus eteenpäin

Loma-asunnon edelleen/jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty, loma-asunnon vuokrasopimus purkautuu välittömästi, mikäli väärinkäytöstä havaitaan. Ellei toisin ole asiasta sovittu.

Sovellettava laki ja riitojen oikeuspaikka

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Lapin käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Kaikissa tapauksissa pyydämme kääntymään puoleemme välittömästi ongelmien ilmaantuessa.

Majoituspaikalla oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Majoituspaikka voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokrausmaksu takaisin kokonaisuudessaan. Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

Huomautus

Huomautukset majoituskohteen varusteeseen ja kuntoon liittyvät on osoitettava välittömästi joko sähköpostilla info@leviroyal.com tai  vikalinkistä. Jälkikäteen tulleita puutteita ei huomioida. Joissakin kohteissa on internet yhteys ja niissä esiintyvät häiriöt tulee ilmoittaa välittömästi majoituspaikalle ja ne pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Majoituspaikka ei myönnä hyvityksiä majoitushinnasta mahdollisten internet-yhteydessä esiintyvien häiriöiden tai toimimattomuuden perusteella.

Kiitos ja Hyvää Lomaa!

Valikko