Lisäpalvelut

Tilaa lisäpalvelut helposti suoraan netistä ennen matkaa tai matkan aikana.
Alla löydät tuotteet ja palvelut joita on tarjolla kauttamme.

Lisäpalvelumme

Välisiivous

Tilaa lomallesi helposti välisiivous. Hoidamme ulkoilusi aikana välisiivouksen loma-asunnossanne lomailun aikana.

Liinavaatteet ja pyyhkeet valmiiksi huoneistoon

Kylpytakki

Nauti olostasi vierailusi aikana, kietoudu pehmoiseen kylpytakkiin. Vuokraa kauttamme kylpytakit majoittumisen ajaksi valmiiksi huoneistoon vietynä. Hintaan 25eur/kpl sisältyy valkoinen, pehmeä, froteekylpytakki.

Sisätossut

Astu sisään lomakohteeseen, riisu kengät ja sujauta valkoiset, pehmeät tossut jalkaan!  Näillä kevyillä tossuilla on lämmin ja  mukava astella lomakohteessa. Tilaukset ennakkoon tai heti käyttöön LeviRoyal Bookingin toimistolta.

Matkasänky

Syöttötuoli lapselle

Syö ja nauti loma-ateriat samalla korkeudella lapsesi kanssa yhteisen pöydän äärellä. Vuokraa kauttamme tukeva ja turvallinen syöttötuoli lapsellesi, toimitetaan huoneistoon hintaan 35e/oleskelu (sis alv).

Liinavaatteiden ja pyyhkeiden välivaihto

Puhtaat ja siistit lakanat – paremmat yöunet? Vaihdamme liinavaatteet uusiin ja petaamme ne sinulle valmiiksi sänkyihin. Hinta 25 eur / setti sis. liinavaatteet ja pyyhkeen + käyntiveloitus 35,00 eur/h alkava tunti. Tilaukset ennakkoon viimeistään kahta vuorokautta aikaisemmin.

 

Lisäpyyhkeet, kylpypyyhe ja käsipyyhe

Puhtautta ja mukavuutta lomalla – toimitamme extra setin pyyhkeitä lomakohteeseen vierailusi aikana tai ennen saapumista. Hinta 15eur / setti sis. liinavaatteet ja pyyhkeen. Tilaukset ennakkoon viimeistään kahta vuorokautta aikaisemmin tai heti käyttöön noudettaessa LeviRoyal Booking toimistolta.

Kiinnostuitko? Ota yhteys ja tilaa lisäpalvelu

Valikko